Maxibote on Facebook
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yardım!!!  (Okunma Sayısı 1122 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maviliyim
Yeni Üye

Puan 0

« : Ocak 01, 2010, 09:41:34 ÖS »

arkadaşlar benim uzaktan eğitimle ilgili bir proje ödevim var proje türkiyedeki bir sorunu uzaktan eğitim ile insanlara anlatmak yane soruna çözüm üretmekk bu konuda yardımcı olabilecek varmı?yada bana fikir verebilecek olan?
Mustafa
MaxiBÖTE Yönetim
MaxiBöte Ordinalyus Profesörü
*

Puan 91

« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2010, 09:44:10 ÖS »

biraz daha açabilir misin? sosyal bir sorun mu? mesela trafik kurallarına uymamak gibi mi?

Karalama Defterim: http://mustafa.maxibote.com/
Teknik sorunlarınızı özel mesajla sormayınız.
maviliyim
Yeni Üye

Puan 0

« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2010, 10:17:46 ÖS »

yaa hocamızın söylediği türkiyede olan bir sorunu dedi hedef kitlesi belli olucak şekilde işte onlara uzaktan eğitimle bunu çözücez.mesela kadın haklarını kadınlara anlatmak,trafik kurallarıda olabilir:)tabikide
Mustafa
MaxiBÖTE Yönetim
MaxiBöte Ordinalyus Profesörü
*

Puan 91

« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2010, 03:30:54 ÖS »

kadın haklarını kadınlara anlatmak gibi zor bir konju seçmek yerine görsellerle ya da videolarla destekleyebileceğin bir konu seçebilirsin mesela kapalı mekanda sigara yasağının faydası gibi ya da domuz giribi aşısının faydaları gibi. bunda da en etkili yöntem videodur. bu videoyu destekleyen alt ypıyı da web sitesi olarak yaparsın.   vidoyu bir yerden çalmayıp kendi imkanlarınla çekersen hocanın daha çok hoşuna gider.

Karalama Defterim: http://mustafa.maxibote.com/
Teknik sorunlarınızı özel mesajla sormayınız.
maviliyim
Yeni Üye

Puan 0

« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2010, 12:46:52 ÖS »

saol tuğba abla:)yaa bizi hoca baya bir korkuttuda bölee herkes 30 40 sayfaları bulan şeyler yapmış filan bide final notu yerine geçince böle tedirgin oluyor insan.

mustafa hocam sizde saolun düşünce ve önerileriniz için sanırım konu için domuz gribi en iyi seçim olucak:)daha çok veri bulmamı sağlıyacak bir konu çoooookk saolunnnnn:)Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: